Shkolla Teknologjike Hamdi Bushati ne konkursin e zhvilluar 1 jave me pare ka rrembyer cmimin e pare, si dhe 3 cmime te tjera inkurajuese. Per kete drejtorja e shkolles Jasmina Lumanaj thote se eshte ne vazhden e sukseseve qe kjo shkolle ka arritur

Dega hoteleri-turizem po pergatitet per nje tjeter konkurs I cili do te zhvillohet ne Kroaci, puna per kete ka nisur ku nga 21 konkurente jane kualifikuar 7 prej tyre. Kete te hene ata pergatiten pjata te ndryshme ne kuzhine

Shkolla Teknologjike vijon te ofroje cilesi ne deget e saj, ndersa nga ana tjeter ka siguruar edhe mbeshtetjen e bizbeseve me te rendesishme ne vend per kryerjen e praktikes. Mes tyre shkolla mbeshtetet edhe nga Grand Hotel Europa..

LEAVE A REPLY