Shtepia e Fran Marinaj na Shirq te Dajçi eshte e izoluar nga uji. Kryefamijari thote se keshtu i ndodhe gjithnjë sa here qe ka reshje intensive shiu dhe ngrihet niveli i lumit Buna.

Marinaj thote se ne kushte te tilla, demet e shkaktuara jane te medha dhe nuk mund te përballohen nga nje familje. Por demin me te madh e peson shtepia, e cila behet e pabanuar ne kushtet kur uje vershon ne themelet e saj dhe lagështira pushton gjithe muret:

Fran Marinaj dhe te te tjere si ai qe ndodhen ne kushte te tilla, apelojne qe me ne fund Bashkia dhe Qeveria ta vleresojne seriozisht shqetësimin e tyre , dhe jo ti lene ne meshiren te lumit Buna apo te portave te hidrocentraleve.

LEAVE A REPLY