Ekspozitë me titull “3 per 9”, Aleksander Hila sjell per te 5-en here, punimet e tij personale

0
1074

Aleksander Hila per here te 5-te ka sjelle ekspoziten e tij me piktura te dnryshme. Kete here ka vendosur qe te spijkase edhe me titullin e vendosur “3  per 9”. Vete Hila shpjegon domethejen se perse e quajti keshtu, dhe lidhja qe ka me matematiken, profesionin e tij pasi ai ka ushtruar prej vitesh profesionin e mesuesit te lendeve matematike-fizike

Ne inaugurimin e saj moren pjese dhjetera qytetare, artedashes por edhe mir e te njohur te piktorit. Ekspozita do te qendroje e hapur deri me daten 6 prill nga ora 8:00 deri ne 14:00 ne ambjentet e Galerise se arteve ne Shkoder.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here