Livadhe, kalimi vetem me mjete te ushtrise, ndahen rreth 37 ton koncentrat ne Livadhe dhe Berdice

0
1103

Ndonese niveli i ujit na pesuar nje renje me 10 deri ne 15 cm, kjo nuk ka ndikuar qe situata te permiresohet ne lagjet periferike te Shkodres. Rruga e cila te nxjerr ne Livadhe vijon te jete e kalueshme vetem nga mjetet e ushtrise

Nderkohe qe kete te shtune eshte bere shperndarja e rreth 22 ton koncentrat per bagetite e rrethuara nga uji

Sipas drejtorise se bujqesise ky koncentrat u sherben per 5 ditet e ardhme banoreve atje. Pork eta te fumndit kane tjeter mendim teksa thone se kane nevoja edhe me baze, sic eshte furnizimi me uje, pasi 3 literat e sherndara 2 dite me pare nuk mjaftojne per nje familje

Ne zonen e livadheve jane 70 banesa te rrethuara nga uji.Ndersa rreth 15 ton koncentrat per bagetite jane shperndare edhe ne njesine Berdice

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here