Neser ndryshon ora!

0
624

Një peticion prej 70 mijë firmash e detyroi Bashkimin Europian para disa ditësh të shqyrtojë nëse ndryshimi i orës në pranverë dhe vjeshtë duhet të vijojë të aplikohet.

Kështu, u vendos që akrepat do të zhvendosen me një orë para, edhe këtë pranverë. Data e ndërrimit të orës është 25 marsi (nesër, e diel).

Kur ora të shkojë 02:00 akrepat do të zhvendosen para me një orë, pra 03:00.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here