Turqia dhuron ndihma per NenShkodren, Mesi: Rama dhe Erdogan kane biseduar edhe per masa parandaluese

0
2295

50 Tone koncentrat  per bageti dhe pako ushqimore per 2500 persona jane sjelle nga qeveria turke ne Shkoder nepermjet Tikes dhe Hanes se kuqe.Ato iu dorezuan pushtetit vendor ne prani edhe te zevendes kryeministres Mesi, moment ky qe duket se sherbeu per te lene pas replikat e ndersjellta mesa saj dhe kryebashkiakes Ademi

Qe ne 18 mars iu be nje kerkese e tille shtetit turk, atehere kur permbytja kishte prekur nje siperfaqe me te vogel se sa sot.

Nga ana e tij Ambasadori Turk ne vendin tone Ahmet Yourk tha se 2 dite me pare ne turqi eshte folur per permbytjet e nenshkodres nga Presidenti Erdogan dhe Kryeministri Rama, per te patur edhe nje plan per parandalimin e ketij fenomeni

Zevendes kryeministrja Senida Mesi e qujti te rendesishme bashkepunimin mes pushtetit qendror dhe atij local, me qellim menaxhimin sa me te mire te kesaj situate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here