Ja kush janë 10 filmat horror që njerëzit s’kanë guxim t’i shohin deri në fund

0
807

Filmat horror janë një nga zhanerat më të pëlqyer, por jo të gjithë kanë guximin t’i shohin deri në fund. Netflix ka zbuluar 10 filmat që përdoruesit e saj nuk kanë guxim që t’i shohin deri në fund, pasi janë mjaft të frikshë.

 

Duke folur për “Forbes”, një zëdhënës i faqes ka treguar se lista është krijuar me ata filma që shikuesit i kanë parë vetëm 70% të kohëzgjatjes, përpara se të mbyllin aplikacionin apo të fikin televizorin. Lista përmban filma të rinj dhe klasikë.

10 filmat që njerzit nuk kanë guxim që t’i shohin deri në fund:

1-Cabin Fever (2016)
film1
2-Carnage Park (2016)
film2
3-México Bárbaro (2014)
film3
4-Piranha (2010)
film4
5-Raw (2016)
film5
6-Teeth (2007)
film6
7-The Conjuring (2013)
film7
8-The Human Centipede 2 (2011)
film8
9-The Void (2016)
film9
10-Jeruzalem (2015)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here