Kraja: Situata me e keqe ka kaluar, “Do te kete medikamente dhe sherbim falas per bagetite e semura”

0
884

 

Per drejtorine e Bujqesise sot ka kaluar faza me e veshtire persa i perket permbytjeve. Jo vetem per uljen e siperfaqes se permbytur me rreth 1150 hektare me pak, por edhe per furnzimin me koncentrat te bagetive edhe per 10 ditet e ardhshme

Per cdo kafshe e cila rezulton te jete e semure gjate kesaj peridhe, do te kete sherbim falas, kjo fale kontraktimeve qe kjo drejtori ka bere me disa veterinere

Bari i thate ka munguar deri ne keto moment, por sipas Krajes pas nje kerkese qe i eshte bere ministrise perkatese, edhe ky koncentrat do te vije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here