Tuesday, June 25, 2024
Home Aktualitet Përmbytjet në Shkodër, Ministria e Bujqësisë i transferon asaj të Mbrojtjes 20...

Përmbytjet në Shkodër, Ministria e Bujqësisë i transferon asaj të Mbrojtjes 20 mln lekë

0
917

Zonat e përmbytura në Shkodër kanë detyruan qeverinë të bëjë një rishpërndarje fondesh për buxhetin e vitit 2018 për Ministrinë e Bujqësisë dhe atë të Mbrojtjes, me qëllim sigurimin e bazës ushqimore për blegtorinë në zonat e prekura.

Ky është vendimi i vetëm i publikuar sot nga Kryeministria por i marrë më 21 mars dhe bëhet me dije se shuma prej 20 milionë lekësh të rinj i destinuar për mbështetjen e fermerëve i hiqet Ministrisë së Bujqësisë për t’ia çuar asaj të mbrojtjes që të blejë bazën ushqimore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here