Zhbllokohet rruga e Malit te Jushit, Fshati i Ri, Mbi 10 shtepi akoma me prezence uji

0
834

    Pas 6 ditesh e bllokuar nga uji qe arriti deri ne nje meter, rruga e Malit te Jushit, Bushat u zhbllokua edhe  qarkullimin e autoveturave. Gjithesesi, forcat e ushtrise dhe te policise kane vijuar te qendrojne ne pritje per te transportuar ndihma per banoret e Fshatit te Ri, Mali i Jushit dhe Bishti i Jukes. Banoret shprehen mirenjohes per shërbimin e forcave te ushtrise dhe policise:

Edhe pse ka rene niveli i ujit, rreth 15 shtepi te kësaj zone jane akoma me prezence uji. Banoret tregojne per demet qe  u ka  shkaktuar permbytja dhe nevojat qe kane sidomos per bazen ushqimore te blegtorise:

   Ne Fshatin e Ri, Mali i Jushit, Bishti i Jukes dhe Trushi i Poshtem, te njesise administrative Bushat mbi 100 shtepi kane qene me prezence ujit gjate përmbytjes se diteve te fundit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here