“Do ta fillojmë me shkollat, kthimin e normalitetit”, Darragjati: Qeveria te na ndihmoje për infrastrukturën

0
910

Përgatitja për kthimin e normalitetit ne veprimtarinë e përditshme tani kur kalimit te situatës se përmbytjes po i vjen fundi, është një detyre e ngutshme, thotë administratori i Dajçit, Gjovalin Darragjati.  Ai  thekson shkollat qe duhet te përgatiten për rifillimin e mësimit, e po kështu riparimet e infrastrukturës se dëmtuar nga përmbytjet:

Darragjati kërkoi qe Shtabi i Emergjencës Civile  te vazhdoje furnizimin i fermerëve me bazën ushqimore për blegtorinë, ndërkohë qe përgëzoi Islamik Relief për ndihmat ne ujin e pijshëm, batanije dhe detergjente, te cilat Jasmina Çoçja, i specifikoi ne :

Megjithëse niveli i ujit ka rene ndjeshëm, sipas Bashkisë Shkoder sipërfaqja e përmbytur ne njësinë administrative te Dajçit është 1415 hektarë dhe 150 shtëpi akoma te rrethuara nga uji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here