Rrethina, ndahen 31 ton koncentrat per bagetite, Pjetri; Sipas nevojave qe kane sjelle inspektoret e lagjeve, ushqimi per 10 dite

0
772

Rreth 31n ton koncetrat jane shperndare sot per banoret e lagjeve te qytetit te shkodres, por edhe te zonave periferike si Livadhe dhe Shtoj I ri. Administratori I njesise Rrethina Vlash Pjetri, thote se ndarja po behet ne menyre te drejte ne baze te raportimeve qe kane bere inspektoret e lagjeve mbi nevojat qe keta banore kane

Koncentrati do te sherbeje per 10 ditet e ardhshme, ne menyre qe banoret e ketyre lagjeve te permbytura te sigurojne ushqim per bagetite. Ne baze te kartave teb identiteti, atyre u eshte dhene sasia e perllogaritur per cdo kere bagetishe qe kane. Paralel me njesine rrethina ndihma jane ndare edhe ne njesite Berdice, Ana e malit dhe Dajc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here