Thursday, March 23, 2023
Home Sport Tre vite pa profesor Ymer Striniqin!

Tre vite pa profesor Ymer Striniqin!

0
718
Sot bëhen plot 3 vite pa profesorin e të gjithëve ne, Ymer Striniqin. Tre vite pa zërin e tij, pa statistikat e tij dhe pa analizat e shkëlqyera të tij.

Njeriu i mikrofonit u nda nga jeta mbase në mënyrë të parakohshme por fakti që ka lënë pas një emër shumë të mirë, e bëjnë atë të pavdekshëm.

Nuk besojmë se ka shkodran që nuk e kujton dhe nuk do ta kujtojë gazetarin e shkëlqyer Striniqi.

Nuk ka shqiptar besoj që të mos ketë ende në mendjen e tij zërin karakteristik të profesor Ymerit në transmetimet e ndeshjeve në Radio-Tirana.

Ai ka qenë dhe do të mbetet shembulli më i mirë për të gjithë ne, pasardhësit e tij.

Shembulli i njeriut të ndershëm, pasionant dhe dashamirës i madh i sportit.

Pikërisht, për të gjitha këto, profesor do të vazhdojë të jetë mes nesh.

Sigurisht jo fizikisht, por këshillat e tij do të jenë gjithmonë të vlefshme sepse ka qenë vërtetë një njeri i mrekullueshëm nga i cili kishe se çfarë të mësoje.
Ka qenë dhe do të mbetet udhërrëfyesi i të gjithë gazetarëve shkodranë.
Marre nga © shkodrasport.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here