Obot, situata e permbytjeve mbetet e njejte, Banoret kerkojne dezinfektim menjehere pas terheqjes se ujit

0
663

Ndonese banesat e tyre i kane ende te rrethuara nga uji, banoret e permbytur te Obotit apelojne drejt pushtetit vendor qe te kete kujdes persa i perket procesit te klorifikimit. Ata thote se ujrat e shiut jane bashkuar me ujrat e zeza, pasi prej 3 javesh ndodhet jashte funksionit edhe ujesjellesi Obkika 1 dhe Oblika 2.

Pavarsisht nderprerjes se reshjeve te shiut, fshati Obot mbetet nder zonat me problematike ne qarkullim, ndersa niveli i ujit ka pesuar serish rritje. Banoret atje kane varkat te vetmin mjet per komunikimi me pjesen tjeter te njesise administrative.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here