Terheqja e ujit pas permbytjes nga PMNSZH, Bushati: Proces i veshtire, objektet jane nen nivel

0
690

 

Ne disa lagje te qytetit mjetet e zjarrefikeses kane nisur thithjen e ujit nepermjet pompave. Nje proces ky qe sipas shefit te sektorit operacional mbetet i veshtire, pasi uji rikthehet serish sepse shtepite jane nen nivel.

Reparti i zjarrefikesve kete te merkure punen e ka nisur nga banesat qe ndodhen ne “zukth-kashte” per te vijuar me pas ne lagjen Tophane. Edhe komisioni i emergjecave civile ka dhene urdher te prere per institucionet e angazhuara, qe nga data 28 mars dhe deri me 30 prill te kryeje dezinfektimin ne cdo zone te permbytur. Proces i cili ende nuk ka nisur, pavarsisht faktit se banoret jane rikthyer ne shtepite e tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here