Terhiqet uji, rruga e Livadheve e kalueshme, Banoret: Kerkojme dezinfektim te ambjenteve, ujrat e zeza ne banesa

0
826

Kjo eshte Hyrrie Asllani,70-vjece e cila jeton e vetme ne banese. Pas terheqjes se ujit e moshuara ka nisur pastrimin per shkak te mbetjeve te shumta qe ka sjelle brenda, teksa thote se prej 1 jave ka qendruar edhe pa uje te pijshem. Pas kalimit te situates se emergjences, sfide per te moshuaren mbetet dezinfektimi i baneses, pasi urjat e zeza kane renduar situaten.

Edhe banesat e tjera kane te njejtin problem, pastrim dhe dezinfektim. Lageshtira e larte dhe urjat e zeza kane sjelle pasoja edhe ne shendetin e qytetareve.

Banoret e Livadheve kerkojne nga Bashkia Shkoder qe te kryeje pjesen e dezinfektimit, ose te sjelle klor, pasi te bashkejetosh me ujrat e zeza, do te kishte pasoja te renda per to.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here