Nga permbytjet nuk shpetuan as bletet…

0
936

Megjithëse përmbytja  i ka shkaktuar shume dëme, ai përmendë vetëm bletët:

Është Gjovalin Mulaj, nga Fshati i Ri, Bushat. Zgjojet me blete i kishte vendosur ne mes fushës, pranë themeleve te dy shtëpive, por 5 prej tyre ja demtoi vërshimi i ujit mbrëmjen e 20 marsit…

Zgjojet qe mundi ti shpëtojë i ka vendosur ne taracen e kësaj shtëpie, rreze malit:

Ndërsa për themelet e dy shtëpive te reja, te veten dhe te vëllait, thotë se do ti ngrejë edhe një metër, për ti paraprire  përmbytjes se radhes…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here