“Kerkojme vlerësimin e demeve te përmbytjes”, kater administratore ne “PERSPEKTIVE” te  TV1 – CHANNEL

0
1446

Drejtuesit e 4 njësive administrative te zonës se Shkodrës, qe u preken me rende nga përmbytjet, si Ana e Malit, Dajç, Bushat dhe Rrethina, ishin te ftuar ne emisionin “Perspektive” te tv1- channel. Te intervistuar nga drejtuesja e këtij emisioni, Linda Kavaja, ata folën gjerësisht për gjendjen  e vështirë qe u krijua dhe punën qe po behet për përballimin e saj. Tani kur kësaj situate po i vjen fundi me largimin e ujit, drejtuesit e njësive administrative kërkuan qe te  filloje puna menjëherë për vlerësimin e dëmeve dhe dhënien e dëmshpërblimit banoreve qe u preken nga përmbytjet:

Drejtuesit e njësive administrative u ndalen edhe tek nevojat qe kane fermerët për bazën ushqimore te blegtorisë. Ata kërkuan qe shtabi i emergjencave civile te Prefekturës se Shkoder te vazhdoje ta trajtoje me përgjegjësi këtë çështje, pasi kalimi i situatës emergjente nuk do te thotë aspak se gjendja normalizohet brenda një dite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here