Shkoder, rikthehet “makthi” i mbeturinave, disa lagje pushtohen nga tonelata mbeturinash, asnje pastrim

0
771

Shkodra i rikthehet problemit te mbeturinave. Lagjet Kiras, Zooteknike dhe pjesa e Livadheve mbeten shqetesimet kryesore ne akumulimin e mbeturinave ne cdo pjese te rrugeve por edhe kanalet

Banoret akohen se me rritjen e temperaturave kjo mund te kthehet edhe ne nje burim semusnjesh per ta

Pas permbytjeve njesive vendore sfide vijojne qe te kene menaxhimin e mbeturinave si dhe ujrat e zeza. Ndonese edhe me heret eshte apeluar nga insoektoriati i mjedisit qe te kete vemendje ne kete drejtim, nje gje e tille nuk po ndodh. Padi mbeturinat kane zaptuar vendin duke bllokuar edhe disa rrugica ne Kiras. Pak nga papergjegjshmeria e vete banoreve e pak nga mungesa e kontiniereve dhe pastrimit situata ne pak dite eshte kthyer ne kete gjendje qe shihni.Tonelata mbeturiash te cilat presin doren e Bashkise Shkoder per ti hequr.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here