Pas protestes Rama konference urgjente

0
973

Kryeministri i vendit Edi Rama ka lajmëruar një komunikim në orën 19:00, pas protestës së dhunshme të zhvilluar në rrugën e Kombit.

Ndërsa të gjithë presin me padurim çfarë do komunikojë ai, paraprakisht Rama shkruan se në rrugën e Kombit u krye sot një krim i rëndë ndaj pronës së përbashkët dhe investimit të kryer sipas ligjit.

 

“Sot në 19.00 komunikim i drejtëpërdrejtë me shqiptarët për krimin e rëndë që u krye ndaj pronës së përbashkët dhe investimit të kryer sipas ligjit, në funksion të sigurisë afatgjatë të lëvizjes dhe mirëmbajtjes së Rrugës së Kombit”,- shkruan Rama.
Capture

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here