Thursday, March 23, 2023
Home Aktualitet Rama: Nuk ka tërheqje për Rrugën e Kombit, ata që dogjën vandalë

Rama: Nuk ka tërheqje për Rrugën e Kombit, ata që dogjën vandalë

0
1027

Kryeministri Edi Rama në një konferencë me gazetarë, e konsideroi “stuhi në gotë” atë që ndodhi në Rrugën e Kombit duke theksuar se

Rama: Dizinformimi dhe manipulimi i opinionit publik dhe posaçërisht në Kukës ka triumfuar mbi shpjegimet që ne kemi dhënë.

Të tërhiqesh nuk është asnjëherë e paudhë. Këtu nuk ka asnjë tërheqje për të bërë, por thjesht ka nevojë për të luftuar dezinformimin. Më vjen shumë keq që në këtë proces, pasi kjo kontratë është e nënshkruar prej dy vjetësh, pasi një vit që kompania ka filluar punë dhe ka bërë goxha punë dhe ngrihet një furtunë në gotë dhe ndizet benzinë mbi pronën e përbashkët dhe një investim që duhet ta dëmshpërblejë përsëri buxheti i përbashkët. Në këtë fushatë dezinformimi ne mund të kishim bërë më shumë.

Kur këto investime sulmohen dhe digjen nga vandalë, sigurisht që kush ka bërë investimet kërkon mbrapsht paratë nga shteti. Kjo nuk ka nevojë të parashikohet në kontratë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here