Dezinfektimi i mjediseve te blegtorisë, Kraja: Jemi ne përfundim te rreth 20 mije metër katror

0
827

Dezinfektimi i mjediseve te bagëtive ne zonat e përmbytura, është një proçesi i nisur ditet e fundit, dhe vlerësohet shume i domozdoshem nga specialistet e blegtorise. Kryeveterineri ne Drejtorine e Bujqesise dhe Ushqimit per Qarkun e Shkodres, Selim Kraja, thote se kjo eshte nje ndërhyrje te domosdoshme, per te mbrojtur bagetitet nga sëmundjet e ndryshme:

Kraja thote se per kete proçes po bashkëpunohet ngusht me specialistet e Bashkise Shkoder drejtuesit e njesive administrative, dhe besohet se sipërfaqja e dezinfektuar do te arrije ne 20 mije metra katror.

Gjate përmbytjeve te muajit mars, te cilat akoma vijojne, u preken me shume fermeret ne njesite administrative Ana e Malit, Dajç, Berdice, Bushat dhe Velipoje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here