Ndihma ekonomike, rikthehet “makthi” I qytetareve,  Myzafer Kraja, as kete muaj nuk rezulton perfitues ne skeme

0
799

Rasti I 62 vjecarit Myzafer Kraja solli sensibilizimin e qytetareve shkodrane per ta ndihmuar. I transmetuar disa jave me pare, ku edhe vete sherbimi social pranoj se meriton te trajtohet me ndihme ekonomike. Por fjalet e bukura zgjaten pak, pasi Myzaferi dhe bashkeshortja e tij edhe ne muajin mars nuk kane rezultuar fitues ne skemen e perfitimit te ndihmes ekonomike

Ashtu sikurse Myzaferi ka edhe plot familje te tjera, te cilet enden serish dyerve te aplikimit

Ndonese u tha se reforma ne ndihmen ekonomike, pavarsisht marzhit te gabimit, do te funksiononte, as ne muajin e 3-te te impelentimit kjo nuk po arrihet. Dhjetera qytetetare qe enden here ne bashi e here pane sherbimit social, te cilet ndonese pa asnje te ardhur qe nga muaj dhjetor u eshte hequr edhe ndihma ekonomike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here