Pas dates 1 prill, edhe 2 taksa te reja, taksa e prones dhe perfshirja e bzinesit te vogel ne tvsh, kunder BSPSH-ja

0
1414

Qe nga data 1 prill qytetareve Shqiptare I jane shtuar edhe 2 taksa te reja.Gjithperfshirese eshte taksa e baneses, ndersa bizneset e vogela jane futur ne skemen e tvsh-se. Per kete kryetari I bashkimit te sindikatave te pavarura Rajoni verior Albert Tukaj thote se eshte totaqlisht kunder, pasi kjo do te sjelle falimentimk te bizneseve ne Shkoder.

Tukaj thote se shoqeria civile dhe bizneset jane ne prag te protestave

Nga data 1 prill te gjithe bizneset me xhiro 2 deri ne 5 milion leke do te perfshihen ne skemen e tvsh-se.Po ashtu nga data 1 prill nis me metodologjinë e re, nivelin e ri, taksimi i ndërtesave, i pronës, në të gjithë Shqipërinë. Do të jetë patjetër një agjent, që do të jetë OSHEE-ja”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here