Voltana Ademi ne kërkim te mandatit te dyte, Kryebashkiakja e Shkodrës  ne “Forum” te TV1-Channel

0
2071

Ndonëse zgjedhjet vendore zhvillohen pas njëviti e gjysme, Kryetarja e Bashkisë Shkoder, Voltana Ademi, dëshiron qe te kandidoje edhe për mandatin e dyte. Ambicien e saj për te vazhduar ne drejtimin e Bashkisë Shkoder, Ademi e shfaqi ne “Forum” te TV1- Channel, duke deklaruar se ka filluar zbatimin  shume projekteve, qe kërkojnë angazhimin e saj për ti realizuar:

Nder  arritjet kryesore te dy viteve te fundit  ne Shkoder, Kryetarja e Bashkisë, Voltana Ademi, theksoi përfundimin e Planit te Zhvillimit te Komunitetit, nga Velipoja dhe deri ne Theth, për 20 vitet e ardhshme:

Ademi u ndal edhe tek gjendja e krijuar nga përmbytjet ne Ana e Malit dhe Dajç. Ne përgjigje te pyetjeve te drejtuesit te emisionit “Forum” Tome Therçaj,  ajo theksoi se kjo situate u përballua nga Bashkia Shkoder pa asnjë ndihme financiare nga Qeveria Shqiptare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here