Thursday, March 23, 2023
Home Politikë Partitë opozitare mblidhen për shtrirjen e mos bindjes civile

Partitë opozitare mblidhen për shtrirjen e mos bindjes civile

0
432

Partitë opozitare mblidhen pas pak për të diskutuar shtrirjen e mos bindjes civile në të gjithë vendin.

Mbledhja e opozitës vjen ndërkohë që sot paradite u zhvillua një protestë dyorëshe duke bllokuar pikat kyçe në akset nacionale të vendit tonë.

Akset që u bllokuan sot janë; kryqëzimi i Milotit, që lidh Tiranën me Shkodrën, por dhe Rrugën e Kombit me Tiranën dhe Durrësin.

Gjithashtu, u bllokua kryqëzimi i Çermës në Lushnjë, që paralizon lëvizjen në jug të vendit, kryqëzimi i Vorës ku shkoi edhe kryetari i PD, Basha si dhe kryqëzimi i Bradasheshit në Elbasan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here