Q.Komunitare nr 4, aktivitet me komunitetin Rom, Rakaj: Takimi sherbeu per shkembimin e eksperiencave pozitive

0
838

Ndonese 8 prilli shenon diten boterore te komunitetit rom, bashkia Shkoder ka zgjedhur qe nepermjet qendres komunitare numer 4 te organizoje kete te enjte nje aktivitet sensibilizues.Ne materialin e pergatitur nga zyra e shtypit, Psikologia e kesaj qendre Bruna Rakaj, tha se takimi sherbeu per shkembim te eksperiencave pozitive me krate dhe femijet e ketij komuniteti

Si nje menyre per promovimin e vlerave ne gatim, grate serviren per pjesmarresit disa nga embelsirat me te zakonshme qe ky komunitet pergstit.Dita nderkombetare e komunitetit rom perkujtohet cdo vit ne daten 8 prill, permes se ciles organizata por edhe vete banoret kerkojne me shume te drejta ndaj tyre. Ne Shkoder mbetet ende shume pune per arritjen e objektivave ne kete drejtim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here