Ambasadori i Austrisë mesazh të fuqishëm për drejtësinë në Shqipëri.

0
759

Johan Satler, ambasadori i Austrisë në vendin tonë ka dhënë një mesazh të fuqishëm për drejtësinë në Shqipëri.

Sipas ambasadorit, ka shumë nga ata që nuk e duan apo kundërshtojnë por drejtësia po shkon përpara dhe po prodhon rezultate. Satler i referohet edhe një thënieje të Max Weberit për të përforcuar deklaratën e tij.

“Ka shumë nga ata që nuk e duan….. Por drejtësia në Shqipëri, shkon përpara dhe prodhon rezultate pozitive. Max Weber: Politika është shpimi i fuqishëm dhe i ngadalshëm i dërrasave të forta me pasion dhe ndjenjë proporcion”, shkruan në Twitter ambasadori austriak.

29792773_10157147154978765_5160929292393119744_n.jpg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here