Fshati qe vuan per 100 meter rruge  !  Pertej lumit te Kirit, mes nje peisazhi piktoresk  

0
2138

Rruga qe lidhe Mesmyselimin e Postrribes me Bardhajt dhe Qytetetin e Shkodres rrezikon te dale jashe përdorimit per nje segment jo me te gjate se 100 meter ! Per pasoje, se paku 200 familje te Mesmyselimit do te detyrohen qe per te komunikuar me Shkodren te udhetojne disa klimetra per te kaluar nga Ura e Mesit, pasi nuk do te mund dalin me tek Ura e Bardhjat si deri me sot. Ky segment eshe kthyer ne gropa ndersa kur ka reshje shiut, uji i Shtodrit e permbyte pasi kanali jo vetem qe nuk mirëmbahet, por edhe eshte  devijuar nga individ te ndryshem sipas deshires. Banoret e Mesmyselimit thone se e kane shume te nevojshem kete rruge, por qe nuk eshte kujdese njeri per te as nga njesia Administrative Postrribe dhe as nga njesia administrative Rrethina, qe kur eshte ndertuar 10 vite me pare:

Fshati Mesmyselim , ashtu si dhe Bardhajt, ngrihet përtej lumit te Kirit, deri rreze kodrave te Bardhaj e diges se Shtodrit. Eshte nje zone mjaft e pasur me bimësi te larmishme, toka pjellore dhe peizazh piktoresk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here