Meta: Të punojmë që të rinjtë të mos largohen, mbështetje arsimit

0
522
Presidenti i Republikës Ilir Meta mori pjesë në Prezantimin e “Aleancës Kombëtare të Studentëve Senatorë”, gjatë këtij takimi Presdienti Meta tha se, “Aleanca duhet të adresojë problemet e arsimit”.

 

Shoqëria jonë ka nevojë për një fuqizim të mendimit të pavaraur dhe të Shoqëise Civile, tha Presidenti.
Kemi nevojë të forcojmë institucionet e përbashkëta afatgjata dhe duhte të punojmë që të mos lejojmë që te rinjtë të largohen”, tha kreu i shtetit.
Ai kërkoi mbështetje për të rinjtë në edukim dhe arsim

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here