Ahmetaj letër Tatimeve: Jo gjoba biznesit të vogël për gabimet në deklarim

0
628

Ministri i Financave Arben Ahmetaj në një letër dërguar administratës tatimore i kërkon të mos aplikojnë gjoba për bizneset e vegjël që hyjnë në pragun e TVSH, për gabimet në deklarim, për një periudhë 6-mujore nga fillimi i deklarimit, pra deri në dhjetor.

Në letër ai i kërkon që administrata tatimore të informojë dhe shpjegojë me korrektesë çdo tatim pagues që preket nga ulja e pragut të TVSH-së, për të garantuar kuptueshmëri sa më të gjerë të procesit dhe shmangien e parregullsive.
sdsa
gj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here