Gjimnazi i Koplikut ne rikonstruksion, Ndrecaj: Financimi rreth 50 milionë leke, do te jete gati ne shtator

0
741

Punohet për te qene gati ne shtator, me fillimin e Vitit te Ri Shkollor. Gjimnazi “Sherif Hoxha” Koplik do te këtë tërësisht një pamje te re si godine, dhe po kështu edhe pajisjet e laboratorët. Investimi financohet me rreth 50 milionë leke te reja, ku 28 milionë janë dhënë nga qeveria italiane dhe pjesa tjetër nga Bashkia Malësi e Madhe:

Besojmë se me këtë projekt, godina e këtij gjimnazi do te jete ne standardet bashkëkohore dhe e denje për mësimdhënie:

Janë shtuar edhe ambientet per 6 klasa te reja, duke bere te mundur qe te mos këtë me nevoje për te pasur turn te dyte pasdreke, si deri me sot:

Megjithëse është kryer një volum i konsiderueshëm pune, akoma mbetet shume për te bere. Por, grafiku i punimeve është i tille qe gjithçka te këtë përfunduar ne fund te gushtit për te qene gati për fillimin e mësimit ne ditët e para te shtatorit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here