Hipoteka, zonat turistike i kalojne direkt “Tirana 4”, Lekaj: Ne jo pak raste marrim edhe kostot e punes se dobet ne te kaluaren

0
654

Zonat turistike kane kaluar kopetencen e zyrave vendore ne Shkoder pasi ato i kane kaluar Tirana 4. Ne Shkoder drejtori i hipotekes ben me dije se rreth 89%  e lejeve qe jane paraqitur prane zrpp jane regjistruas dhe ne linje me Tirana 4 po behet shqyrtimi i tyre.Po ashtu edhe statuset juridike te vitit 2018 kane nisur te marrin zgjidhje

I pyetur nese i druhet ankesave te qytetareve te shtunen, atehere kur i pranishem ne degjese do te jete edhe kryeministri, Lekaj pranon se ankesat jane pjese e punes, por sipas tij cdo rast do te ndiqet deri ne fund.

Me qellim eleminimin e ankesave drejtori i hipotekes vijon qe te kete takime me qytetaret 4 here ne jave.

Ndryshe nga hipoteksa, zyra e aluiznit nuk ka te njejten transparence per mediat. Drejtori i komanduar, ndoshta edhe nga ethet e se “shtunes” ku do te jape llogari para shefit te tij, nuk pranon te kete asnje prononcim per mediat, as atehere kur vete lajmeron media te caktuara se do te kete nje dalje publike. Kete ia faturon kolegut te tij te regjistrimit te pasurive te paluajtshme

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here