Sezoni turistik, Prefekti mbledh strukturat, Terthorja: Rame dakort qe nga 16-22 prill te kete pastrim vullnetar

0
513

Ne prefekturen e qarkut Shkoder kete te merkure eshte zhvilluar nje takim me dyer te mbyllur ku ne fokus ishte pergatitja per sezonin turistik  vecanarisht ne Velipoje. Pas takimit kryeinspektori i mjedisit ne Shkoder Edmond Terthorja beri me dije se nga data 16 prill deri me 22 do te kete aksion te perbashket me shkollat dhe grupet vullnetare me qellim pastrimin e plazhit

Sipas Terthores Bashkia Shkoder vijion qe te kete ankesa te theksuara ne kete drejtim, kryesisht me motivacionin se nuk ka mjete te duhura

Pas permbytjeve situata me mbetjet ne birgjet e lumenjeve dhe liqenit nuk eshte aspak e kenaqshme

Gjate mbledhjes prefekti i qarkut Shkoder Çesk Millja ka kerkuar bashkepunim me cdo struKture ne menyre qe te kete nje sezon turistik ashtu sikurse Velipoja e meriton, sidomos ne pastrimin e plazhit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here