Drejtori i Tatimeve Shkodër, për biznesin e vogël: Nuk ka asnje lloj takse të shtuar, vetëm abuzim…

0
1291

Drejtori i Tatimeve Shkoder, Hysen Hysaj ka sqaruar situaten e perfshirjes se biznesit te vogel ne skemen e TVSH-se.

Hysaj: Ka patur dezinfomim ditet e fundit sa i perket biznesit te vogel. Ne do te jemi ne terren per te ndihmuar biznesin. Ne Shkoder jane mbi 400 subjekte te vogla qe rezultojne ne kete skeme. Nuk ka asnje lloj takse te shtuar, ka vetem abuzim.

Hysaj: Subjektet duhet te blejne mall me TVSH ndryshe do te jene te penalizuara ne momentin e shitjes.
Deri ne fund te vitit nuk do te kete asnje penalitet ndaj bizneseve edhe nese bejne deklarimet me vonese

Hysaj: 264 biznese te reja dhe 46 jane ç’regjistruar per 3 muajt e pare te ketij viti. Ne 2017 jane 1600 biznese te reja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here