Ish- ministri, Saimir Tahiri kthehet në parlament pas 6 muajsh, flet si i pavarur

0
453

Ish-ministri i Brendshëm Saimir Tahiri rikthehet në parlament. Pas 6 muajsh, Tahiri kthehet në parlament dhe madje do të ketë edhe kohën e tij për të folur.

Pjesëmarrja e tij në seancë i detyrohet faktit se nëse nuk vinte dhe sot, humbte mandatin si deputet. Por ndonëse pjesë e Partisë Socialiste, Tahiri do të flasë si deputet i pavarur.

Rendi i dites ne Kuvend 
Raporti i veprimtarisë vjetore të Entit Rregullator të Ujit për vitin 2017
Raporti i veprimtarisë vjetore të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për vitin 2017
Projektligj “Për ratifikimin e marrëveshjes, ndërmjet Këshillit të Ministrave të
Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Republikës së Kosovës, për vërtetimin e
periudhave të sigurimit për realizimin e së drejtës për pension”
Projektligji “Për ratifikimin e marrëveshjes së financimit, ndërmjet Republikës së
Shqipërisë, Republikës së Italisë dhe Komisionit Evropian, për programin Interreg V-B
Adriatiko-Jonian (ADRION) 2014-2020””

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here