Te nxirret mesim nga permbytja 2010-es, Gjyli: Njesite vendore te marrin masa urgjente, dezinfektim dhe derratizim

0
656

Rikthimi i banoreve ne shtepite e tyre pa dezinfektim eshte tejet sheqetesues. Kjo behet e ditur nga shefi i shendetit mjedisor prane DSHP Burim Gjyli, i cili kerkon nderhyrje te menjehershme

Gjyli thote se ne permbytjet e vitit 2010 ka patur nje rast fatal per shkak te mos derritizimit, pra zhdukjes se minjve. Prandaj pushteti lokal duhet qe ti kushtoje rendesi kesaj, ne menyre qe keto raste te mos perseriten me.

DSHP ben me dije se ka nisur informimi i fermereve per menyren e derratizimit, por procesi i kryerjes eshte pergjegjesi e Bashkise Shkoder, prandaj duhet vepruar sa nuk eshte vone.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here