Kryeministri Edi Rama nesër në Shkodër, zbardhet axhenda e takimeve

0
673

Eshte zbardhur axhenda e vizitës së kryeministrit Edi Rama në Shkodër.

Raportohet se Rama bashkë me deputetë të PS-së për qarkun e Shkodrës, për të vijuar takime me biznese të vogla lidhur me TVSH. Mësohet se kreu i qeverisë do të zhvillojë edhe një dëgjesë me minoritetin serb dhe malazez.

AXHENDA
Ora 09:00 nisja nga Tirana
Ora 10:30 inaugurimi i Qendrës Multifunksionale/ MFE
Ora 11:00 Çelja e Panairit te pare Rajonal te Punës për Shqipërinë (vendi: Shkolla industriale)
Ora 12:00 Panel me bizneset e vogla për te diskutuar për TVSH-ne
Ora 13:00 Dreke me bizneset e vogla ne Shkodër
Ora 14:30 dëgjesa me minoritetin serb dhe malazez

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here