Nuk justifikoj pasurinë, shkarkohet gjyqtari i Apelit, Besim Trezhnjeva

0
599

 

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra gjyqtarin e Gjykatës së Apelit në Durrës, Besim Trezhnjeva.

Vendimi është dhënë sot në KPK. Sipas anëtarëve të këtij institucioni, Trezhnjeva nuk justifikon dot pasurinë e tij.

Gjithashtu gjyqtari i Apelit, mësohet se ka gënjyer edhe në formularin e deklarimit të pasurisë.

Tre ditë më parë, pas seancës dëgjimore, gjyqtari Besim Trezhnjeva u shpreh se pasuria e tij ishte e ligjshme dhe ishte vendosur nga të ardhurat e tij dhe të bashkëshortes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here