“Mazhorance – opozite, dallimet si mes dy boteve”, Ahmetaj: Shqiperia e ka tejkaluar krizen ekonomike dhe rrezikun per tu kthyer si Greqia !

0
509

Përkundër deklaratave te opozitës për thellimin e krizës ekonomike ne vend, Ministri i Ekonomisë dhe Financave, Arben Ahmetaj deklaroi se raporti i ditëve te fundi i Bankës Botërore, konfirmon se Shqipëria e ka lënë pas krizën e vitit 2013 dhe rrezikun për tu kthyer si Greqia:

I pranishëm ne Panairin e Punës se biznesit te Qarkut te Shkodrës, Ahmetaj tha se fakti qe bizneset ne qarqet Shkoder dhe Lezhe ofrojnë sot 1200 vende te lira pune, tregon për mbështetjen e duhur qe qeveria i ka dhënë dhe i jep biznesit:

Dallimet ne mentalitetin politik mazhorance -opozite, Ahmetaj i beri ne mënyrë simbolike duke  ju referuar ndryshimit mes shkollës profesionale “Arben Broci”  dhe godinës se konviktit, qe administrohet nga Bashkia Shkoder:

Ministri Arben Ahmetaj, kërkoi nga zyrat e punës qe te regjistrojnë ne kurset e trajnimit profesional punëkërkuesit, pasi Qeveria  i paguan ata për tu kualifikuar e fituar profesione qe i kërkon tregu i punës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here