Zhvillohet konkursi lokal per ndihmen e pare, Hamzi: Te rinjte te interesuar per tu bere pjese e konkursit

0
646

Kryqi i Kuq dega Shkoder zhvilloi kokursin lokal te vullnetareve. Lunada Hamzi instruktore e ndihmes se pare beri me dije se interesi eshte i larte, por jane pranuar vetem 5 grupe,pasi kaq jane kapacitetet. Secili grup ka 5-6 vullnetare

Konkursi lokal behet cdo vit ne muajin prill. Ndersa qellimi eshte pergatitja e te rinjeve per nderhyrjen e shpejte ne cdo rast te nevojshem, kryesisht ne aksidente. Si mungese e ndihmes se pare, sot shoqëria ka si strategji dhe objektiv themelor ndërtimin dhe krijimin e komuniteteve sa më të sigurta dhe rezistente, të gatshme dhe të përgatitura për ndihmë dhe shpëtim jete.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here