Reforma e ujit dhe efektet e kontrolleve, Kopcari: 4 masa administrative, mars-prill rreth 200 akt-marreveshje

0
511

Pas emergjences se permbytjeve ndermarrja e ujesjelles kanalizimeve i eshte rikthyer serish kontrolleve intensive ne terren. 6 grupe vetem ne periudhen mars-prill kane kryer rreth 1500 kontrolle ne biznese dhe 600 te tilla tek familjaret. Nuk kane munguar as masat administrative, konkretisht 4 te tilla per kete periudhe.

Paralel me kontrollet po behen edhe  lidhja kontratave ku ne 1 muaj e gjysem  ka patur rreth 170 kontrata familjare dhe 160 ne biznese. Po ashtu jane hapur edhe rreth 200 akt-marreveshje

Kontrollet kane perfshire cdo subjekt pavaresisht nese ka prezence uji apo jo. Nga 6000 biznese qe ka ne total, rreth 50% e tyre jane kontrolluar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here