A1Z, aplikojne rreth 400 nxenes, Kopliku: Shans per jo fituesit dhe ata qe duan te nderrojne dege

0
505

 

400 te rinj kane aplikuar gjate te martes per plotesimin e formularit A1Z ne drejtorine arsimore te Shkodres. Specialistja Frida Kopliku ben me dije se ne baze te grafikut te percaktuar, datat 17 dhe 18 prill jane ne dispozicion te te rinjve te rajonit Shkoder.

Kopliku sqaron edhe kategorite qe kane plotesuar formularin:

A1Z  kane patur mundesi qe ta plotesojne te gjithe ata nxenes qe nuk kane rezultuar fitues ne ndonje program studimi gjate viteve te kaluara, por edhe studentet qe nuk e kane preferuar degen e studimit, dhe kane patur deshire qe te kandidojne ne nje tjeter dege. Pas c’regjistrimeve ne fakultetet perkatese, ata cilesohen si jo studente dhe mund te konkurojne nepermjet plotesimit te ketij formulari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here