DASH i ndaloi hyrjen në SHBA Tom Doshit, reagon ambasada amerikane në Tiranë

0
497

Ambasada amerikane në Tiranë ka reaguar pas vendimit të Departamentit Amerikan për t’i ndaluar hyrjen në SHBA deputetit Tom Doshi dhe familjes së tij pasi thuhet se është i përfshirë në raste madhore korrupsioni. Ambasada ka publikuar vendimin e DASH në rrjetin social Facebook.

Në vendimin e DASH thuhet se “Në bazë të ligjeve amerikane, kur Sekretari i Shtetit, ka informacione të besueshme se një zyrtar i huaj është përfshirë në raste madhore korrupsioni, ose shkelje të të drejtave të njeriut, atij dhe familjes së tij të ngushtë i ndalohet hyrja në Amerikë. Sekretari i Shtetit mund t’ia bëjë njoftimin zyrtarit privatisht ose në publik. Në bazë të njoftimit të sotëm, deputeti Doshi, bashkëshortja e tij Xhovana Doshi, vajza e madhe Briana Doshi, djali në moshë madhore James Doshi dhe fëmijët në moshë të mitur nuk lejohen të hyjnë në Amerikë”.
bn

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here