Vlerësimi i dëmeve te përmbytjes, Ademi: Janë ngritur komisionet për banesat dhe bujqësinë

0
666

Demet e shkaktuara nga përmbytjet e muajit mars ne Ana e Malit, Dajç, Berdice, Bushat dhe Velipoje  do te vlerësohen. Kryetarja e Bashkisë Shkoder, Voltana Ademi, tha se për këtë janë ngritur komisionet qe po punojnë ne dy drejtime:

Përveç dëmeve ne banesa, do te vlerësohen edhe demet ne bujqësi:

Pavarësisht se Qeveria nuk shpalli gjendjen emergjente, demet vlerësohen dhe do te dërgohen për dëmshpërblim, pasi kjo është premtuar nga vete përfaqësuesit e Qeverise, kujtoi Ademi:

Përmbytjet ne zonën e Nënshkodrës zgjaten gjate gjithë muajit mars, ku u shtrinë  ne mbi 7000 hektarë toke, nga Oboti dhe deri ne Mali i Jushit e Velipoje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here