“Stop kultivimit të drogës” Shefi i komisariatit Shkodër, Shullani: Një luftë që ka filluar e nuk ka kthim pas…

0
1166

Ne Njesine Administrative Ana e Malit eshte organizuar nje takim sensibilizues kunder droges ne keto njesi administrative.

Ne kete takim sensibilizues kunder droges marrin pjese Drejtori i Policise se Shkodres, Vehbi Bushati, kryetarja e bashkise, Voltana Ademi, kryepleq te ketyre zoneve dhe nxenes te shkollave 9 vjeçare dhe te mesme.

Ne qender te ketij takimi ishte mesazhi per ti thene “Stop Droges” dhe kultivimit te saj. Duke u bere te gjithe sebashku ne mund t’ia dalim per te mbrojtur veten dhe familjet tona.

Shefi i Komisariatit te Shkodres, Hamdi Shullani tha se kjo eshte nje lufte qe ka filluar e nuk ka kthim pas.
Mos e shifni si produkt fitimprures por qe sjell rreziqe per familjen tuaj e femijet.
Kemi nje harte me zonat me me rrisk, per te cilat edhe do te nderhyjme.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here