“Infermierë për Shqipërinë”, Ministria shpall datat për përzgjedhjen e vendit të punës…

0
748

 

Ministria e Shëndetësisë ka shpallur datat për përzgjedhjen e vendit të punës nga kandidatët fitues infermierë, mami, fizioterapistë, teknikë laboratori dhe teknikë imazherie sipas vlerësimit përfundimtar për 416 vende vakante në institucionet shëndetësore.

Me anë të një njoftimi në faqen zyrtare në Facebook Ministria njofton datat kur kandidatët fitues duhet të paraqiten.

04.2018 Tiranë, Elbasan, Shkodër
04.2018 Fier, Durrës, Korçë
04.2018 Berat, Vlorë, Lezhë
04.2018 Dibër, Gjirokastër
04.2018 Kukës
Kandidatët fitues të qarkut Tiranë të paraqiten ditën e hënë, datë 23.04.2017 pranë Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, ora 12.00”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here