Manjani, therës për ‘flakët e riciklimit’

0
554

Me shuarjen e zjarrit në fabrikën e riciklimit të mbetjeve në Kashar, që i bëri shqiptarët sot të mbanin frymën, kanë nisur reagimet e para nga politika.

Ish-ministri i Mbrojtjes Ylli Manani ka bërë shënimin therës ndaj qeverisë:

“Perspektivë e qartë europiane e Rilindjes! Po kur të fillojnë Inceneratorët?! Jemi dhe me Rekomandim tashmë…”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here