Dorehiqet keshilltarja e PD ne keshillin bashkiak te Shkodres. Ja nga kush zevendesohet…

0
678

Ndryshim brenda grupit te keshilltareve te Partise Demokratike ne bashkine e Shkodres !

Keshilltarja Sara Michel Gurra ka paraqitur kerkesen e saj per tu dorehequr nga kjo detyre per shkaqe personale dhe vendin e saj ne keshillin bashkiak do ta marre nje tjeter femer. Behet fjale per Ermira Hoxhajn. Njoftimi eshte bere zyrtarisht nga  Sekretari i Këshillit Bashkiak Suel Hadri.

Ne mbledhjen e radhes te keshillit pritet te behet edhe  miratimi i dorëheqjes, dhe zëvendësimi me emrin pasues në listën e PD-së.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here