Saturday, May 18, 2024
Home Politikë Ambasadori Cutillio: Shqipëria ka bërë progres, Italia mbështetja kryesore për integrimin në...

Ambasadori Cutillio: Shqipëria ka bërë progres, Italia mbështetja kryesore për integrimin në BE…

0
566

Ambasadori i Italisë në vendin tonë Alberto Cutillio ka garantuar mbështetjen e Italisë për integrimin e Shqipërisë

“Shqipëria ka bërë progres- tha ai- dhe Italia do të jetë mbështetja kryesore për të bërë të bërë të mundur integrimin e Shqipërisë në BE.

“Jam optimist nga natyra dhe rekomandimi i dhëne po ashtu është shumë optimist për Shqiperinë. Sa të jetë e mundur Italia do të bëjë avokatin e Shqipërisë”, tha Cutillo.

Nga Gjirokastra, ai tha se “peshq të mëdhenj apo të vegjël të gjithë duhet të japin llogari para ligjit”

Duke u ndalur tek investimet, Cutillio tha se investitorët italiane janë shumë të interesuar për të bërë biznes në Shqipëri, por ata shpresojnë që qeveria të luftojë korrupsionin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here